Max Joacim Cosmetics Oy on Suomen ainoa hienoparfyymeja kehittävä ja markkinoiva yritys.


Parfymööri Max Perttula käynnisti Max Joacim -brändin tarinan vuonna 2005, jolloin hän perusti yrityksen Viitasaarelle, Keski-Suomeen.

Vuosien varrella hänen tuoksuluomuksensa ovat tulleet tunnetuiksi niin Suomessa, kuin ulkomaillakin. Nyt tuoksujen kysyntä kasvaa kiihtyvään tahtiin.

Vuonna 2012 toiminta siirtyi Helsinkiin.

"Kehitän jatkuvasti uusia tuotteita. Hiomme brändin ulkoasua ja markkinointia sekä laajennamme yhteistyöverkostoamme."

Max Joacim -tuoksut ovat ainutlaatuisia tuotteita.
Jokaisella tuoksulla on oma tarina ja tuoksumaailma,  joka kumpuaa suomalaisesta kulttuurista, historiasta, kansantaruista, vuodenajoista ja puhtaasta kauniista luonnosta. Myös muoti, erotiikka, musiikki ja mielenkiintoiset persoonat innoittavat parfymööriämme uusiin haasteisiin.

Uusia tuotteita on tuotekehityksen alla jatkuvasti. Markkinoille on tulossa pian maailman arvokkaimpiin kuuluvat parfyymit. Näihin erikoisparfyymeihin Max on luonut myös mystisen "neljännen ulottuvuuden".

 

Nimikkotuoksut ovat kasvava osa yhtiömme toimintaa.

Max on luonut lukuisia nimikkotuoksuja niin muoti-, kosmetiikka-, mainos, museo-, kuin musiikkialankin toimeksiannosta. Niitä ovat mm. IVANA- Helsinki, Sinebrychoffin taidemuseo (Fanny- tuoksu), Reaktor Innovations (Stuert-tuoksu), Time of Music festival (Eau de Atonal-tuoksu), Lidl- Suomi Ky (Eau de Grill-tuoksu), Suomen yrittäjät (Eau de yrittäjä),Jussi Makkonen Oy (Aino Sibelius/Ainola-tuoksu), Sofia Kazakov-tuoksu ( Lääkäriklinikka Estetik), Helsingin kaupunginmuseo (Haju-Helsingin hajut- tuoksuelämys).

Lisää nimikkotuoksuista "nimikkotuoksut" osiossa.


Tuotekehityksen ja tuotannon tinkimättömänä vaatimuksena on huippulaatuiset tuotteet, jotka valmistetaan parhaista ja turvallisista raaka-aineista, tiukkojen laatustandardien mukaisesti,  täyttäen viranomaisten ja käyttäjien vaatimukset.

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

 

 

YHTEYSTIETOMME:

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Puh. 046 5700823

Sähköpostitse:  info(at)maxjoacimcosmetics.com

 

FACEBOOK:

  • Facebook Social Icon

 

All Max Joacim Cosmetics Ltd  trademarks and commercial names  are protected and owned by Max Joacim Cosmetics Ltd Helsinki Finland .

All kind of use of the web site content ,  Redistribution  or copying without permission from Max Joacim Cosmetics Ltd  is strictly prohibited!