top of page

OHJEET VALITTAESSA OVELLE-PAKETTIPALVELU!

OVELLE- TOIMITUS, VASTAANOTTAJAN OSOITTEESEEN, OHJE:

Tilauksen tehdessäsi täytä yhteystietosi huolellisesti.
Valitse haluamasi ovelle- palvelutyyppi tilausvahvistussivulla.

-Jos valitset ovelle sovitusti- paketin, niin sen toimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa.
-Muiden ovelle-paketti kohdalla lähetti ei ota yhteyttä, vaan tuo paketin suoraan vastaanottajalle.
-Jos vastaanottaja ei ole paikalla, paketti menee postiin ja sieltä noudettavaksi.
Mikäli asiakas ei nouda pakettia postista, se menee hävitettäväksi, koska emme lunasta meille lisämaksun aiheuttavia tuotteita takaisin. Tällöin emme myöskään voi korvata tuotteen hintaa, tai lähettää uutta tuotetta. On siis tärkeää noudattaa postin palvelun ohjeita tarkasti!OVELLE TUOTAVAT PAKETIT, Vastaanottaja maksaa tilatessa.


Vastaanottajan ovelle aamulla -palvelussa paketti jaetaan vastaanottajalle klo 9 mennessä! Hinta vastaanottajalle 17,80€.
-Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan vastaanottajalle saman työpäivän aikana.
-Jos pakettia ei saada toimitettua, se viedään postiin noudettavaksi. Palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Jakelija ei siis sovi toimitusaikaa.

Vastaanottajan ovelle päivällä -palvelussa paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti klo 16 mennessä. Hinta vastaanottajalle 16,80€
Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, paketti toimitetaan postiin noudettavaksi.
Huom! Jakelija ei siis sovi toimitusaikaa.

Vastaanottajan ovelle sovitusti -palvelussa jakelija sopii toimitusajan vastaanottajan kanssa. Hinta vastaanottajalle 18,80€.
Ovelle tuotavat paketit-palvelu on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa n. 9-21, muualla pääsääntöisesti klo 9-16. Ota ystävällisesti selville oman paikkakunnan tilanne: Posti.fi

Huom! Paketin vastaanottaja huolehtii itse siitä että on paikalla kun paketti saapuu. Mikäli paketti jostain syystä palautetaan meille emme valitettavasti voi sitä korvata muuta kuin siinä tapauksessa että asiakas maksaa kulut.

bottom of page